Under navnet LA CHICA MALA lancerer Kira Eggers og Nick Zitouni nu deres nye plantebaserede mexicanske cateringeventyr. Det sker i samarbejde med Line Tscherning Damgaard fra Mikuna, der er en af pionererne bag det plantebaserede køkken i Danmark.

Kira Eggers har levet af plantebaseret kost i 20 år, og hun står blandt andet bag bestseller-kogebogen “Vegansk Vægttab”. Nu kombinerer hun sin passion for plantebaseret kost med hendes store kærlighed for Mexico – et land, hun har besøgt adskillige gange.

“Jeg brænder for Mexico og det mexicanske køkken og for at bringe spændende, nærende og hjemmelavet plantebaseret mad ud til alle, der ønsker lidt “sugar and spice and everything nice” til deres event. La Chica Mala betyder “Den frække pige” på spansk. Det er et navn, der dækker over mere end blot det åbenlyse – jeg har ikke behov for at løbe fra min fortid. Tværtimod glæder jeg mig til at bruge mine evner som hende, “den fandenivoldske”, til at bringe farverig og smagfuld mad ud til folk – med et glimt i øjet,” fortæller Kira og fortsætter:

“Plantebaseret kost har bragt min sundhed op på et langt højere niveau, og det kan jeg mærke inderst og se yderst. Jeg har drømt om at starte mit eget plantebaserede mad-koncept i 20 år, men først nu føles tiden helt rigtig, da jeg i dag har fået den fornødne erfaring og ikke mindst fundet det rette team. Vi er nu mere end klar til at give folk en smagsoplevelse, hvor hjertet er med, og hvor ingen er i tvivl om, at det her brænder vi for. Vi laver vores mad fra bunden og læner os meget op ad det simple street food koncept”.

LA CHICA MALA tilbyder plantebaseret catering og cocktails til store og små events herunder også private dinning events helt ned til 10 personer.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med kokken Line Tscherning Damgaard, der har drevet vegansk cafe og festival/streetfood køkken siden 2014 under navnet Mikuna. Line er medforfatter på opskriftsbogen og bestselleren “Fri – Vegansk mad fra Café Mikuna”. Festivalgængere har helt sikkert også mødt hende og hendes streetfoodkoncept på både Roskilde Festival og Northside Festival.

Den forretningsinteresserede Nick Zitouni er medejer af konceptet, og partner med Kira i drømmen om, at bringe det nye frække koncept til verden.

“Jeg har høstet stor erfaring i at drive et madkoncept fra min tidligere virke som direktør for en række cafeer, samt senere opbygning af salatbarerne Grabz – også erfaring af de fejl, man kan begå. Så da Kira spurgte, om jeg ville være med til at skabe La Chica Mala, var jeg ikke i tvivl om, at tiden var rigtig. Tiden er den helt rette med hele bølgen af plantebaseret kost, og jeg har selv spist plante baseret i over et år nu, hvilket er den helt rigtige fremtid, Jeg glæder mig meget til den fantastiske trio vi har skabt, hvor vi hver især bringer unikke styrker til bordet, og med mit 10 år gamle venskab med Kira, er jeg sikker på vi får en fantastisk tid sammen” siger Nick Zitouni.

LA CHICA MALA er åben for bestillinger fra den 27. august 2020.

Læs mere på deres hjemmeside HER. Du kan også finde dem på Instagram.

For yderligere oplysninger eller fotos til fri redaktionel afbenyttelse kontakt os venligst på tlf. 70270110 eller info@xponering.nu