Fra d. 6 april vil den 33-årige OL-svømmer Jeanette Ottesens ansigt dukke op i både butikker, på sociale medier og i annoncer som bærende ansigt for det danske firma Copenhagen Health. Jeanette Ottesen og Copenhagen Health har nemlig indgået en tre-årig sponsoraftale. Pt. træner Jeanette Ottesen intenst for at kvalificere sig til sit imponerende femte OL.

Copenhagen Health er en dansk virksomhed, der producerer collagen-produkter i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Collagen er et naturligt protein, som er med til at glatte ens hud, samt styrker hår, negle og bl.a. bindevæv og knogler. Firmaets dansk-udviklede produkter er lavet med førende eksperter i collagen, anerkendt forskning og gennem et testpanel af danske kvinders input og ønsker.

Copenhagen Health går i dag d. 6 april ind på markedet med to collagen-produkter, og allerede i maj måned kommer der flere produkter fra den nye virksomhed. Alle produkter kan købes hos udvalgte partnere som butikskæden Normal, online-butikkerne med24.dk og luxplus.dk.

På vej mod OL

Jeanette Ottesen træner i øjeblikket intenst for at komme med til sit imponerende femte OL i streg. Hun har pt. tre forsøg til at kvalificere sig til dette års OL ved to udtagelsesstævner i april og et i maj måned. Hun har i forvejen vundet 53 internationale medaljer, og er en af de mest vindende danske atleter.

Har du medaljedrømme ved OL?

“Min ambition er først at kvalificere mig, og få mit femte OL på CVet. Det er klart en drøm for mig at stå i endnu en eller flere OL-finaler. Jeg satser på at kvalificere mig i både 100 butterfly og 100 meter fri, så Danmark også kan stille op i Holdkap ved OL. Og jeg prøver også at kvalificere mig i 50 m. fri. Det er derfor jeg pt. træner så intenst – mellem 20 og 25 timer om ugen. Det er en smule mindre end førhen, men jeg er jo også mor, så jeg har tilrettelagt livet sådan, at al træning skal være overstået senest kl. 15.30, så jeg derpå har tid til familien. For det skal der være plads til, for man kan naturligvis godt være både eliteidrætskvinde og samtidig have et skønt familieliv, om end det kræver intens planlægning og hårde prioriteringer for både mig selv og min mand”, siger Jeanette.

Jeanette Ottesen og Copenhagen Health

Jeanette vil ifb. med Copenhagen Health-sponsoratet ses på sociale medier og i en del forretninger som ansigt på collagen-produkterne. Og det ser hun frem til, da det peger mod en fremtid udenfor svømningen.

“Jeg har det rigtig godt med at få Copenhagen Health som hovedsponsor i de næste tre år. Jeg skal som 33-årig efter OL jo være noget andet end “hende svømmepigen”. Jeg tror selv på, at collagen-bølgen først lige er startet, og at den bliver meget mere massiv, fordi det virker og er naturligt. Jeg kan jo meget mere og andet end at svømme, og det skal jeg ud at vise, når elitekarrieren stopper. Og så passer det mig fint, at jeg sammen med Copenhagen Health kan vise, jeg kan andet og mere”.

“Jeg synes samtidig, at hele konceptet bag Copenhagen Health er en vinder med både produkterne, priserne, ambitioner og ærlig snak. Og den slags mentalitet kan jeg rigtig godt lide. Og så giver sponsoratet mig en nødvendig ro på den front, fordi jeg ved, de nu står bag mig både op til OL men også i tiden efter”, siger hun.

Collagen-produkter er i de senere år blevet ekstremt populært. På Google er søgning efter “Collagen pulver” og “Marine Collagen” nærmest eksploderet de seneste 18 måneder i Danmark. I Danmark forhandles der i forvejen adskillige collagen produkter og fælles er, at de er dyre. Priserne på Collagen pulver ligger oftest mellem 249 kroner og op til 900 kroner. Det ændrer Copenhagen Health nu på med markedspriser på 129 kroner.

“Vi har det seneste år arbejdet intenst med at udvikle vores collagen produkter og bl.a. med afsæt i interviews med mere end 100 danske kvinder og deres fortællinger, oplevelser, og kendskab. Dette har vi gjort for at skabe produkter med råvarer helt i top og performance, men også med design og pris i fokus. Vi ville skabe produkter, som kan det hele på både resultater, men også med blødere værdier som opløsningshastighed, smag, design og pris”, siger CEO i Copenhagen Health, Ricky Elstrup og fortsætter:

“Vi er de første på det danske marked, som udbyder forskellige typer af collagen produkter, hvor kunden kan vælge det, som passer dem bedst også i forhold til behov, og alder og så endda til lave priser, fordi vi tror på at vores produkter skaber loyalitet og her er prisen også afgørende på den lange bane. ” siger adm. direktør i Copenhagen Health, Ricky Elstrup.

Jeanette Ottesen og Collagen

“Jeg synes, at prisen for Copenhagen Healths produkter er geniale. Normalt koster collagen-pulver jo over 300 kroner, men nu lanceres det med en meget folkelig pris. Jeg forstår godt, folk ikke vil betale for meget hver måned. Jeg lever selv et sundt liv i hverdagen, men må også konstatere, at jeg specielt ved øjnene og munden indimellem synes, min hud ser træt ud. Nu er jeg begyndt på Copenhagen Healths collagen-pulver, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det gør for mig over de næste måneder og fremover. Og så kan jeg faktisk godt lide tanken om, at jeg starter på produktet samtidig med, at det introduceres på markedet, så jeg følges ad sammen med dem, der er på fra start”, siger Jeanette Ottesen.

“Jeg har selv prøvet Collagen før og har en del veninder, som har brugt collagen. Ja, selv min mor har brugt det. Men de fleste er stoppet igen, fordi det var for dyrt i længden. Det er for mig derfor inspirerende med de lave priser. Samtidig er det vigtigt for mig, at emballagen er pæn, så jeg kan lade dåsen stå fremme og dermed huske mig selv på at tage det hver dag for at få den ønskede effekt”, siger hun.

Hvad er dit eget, bedste skønhedstip?

“Det er med sikkerhed, at man er opmærksom på, hvad man spiser og drikker. Søvn og vand i rigelige mængder, og collagen naturligvis, så den naturlige aldringsproces ikke er så markant i huden som ellers,” siger hun.

Læs meget mere om Copenhagen Health lige HER

For yderligere oplysninger:

Copenhagen Health

Adm. direktør Ricky Elstrup.

Tlf: 22139313

Mail: re@cphhealth.dk

Web: www.Copenhagenhealth.dk

Presse

Xponering/Søren Hedman

Tlf: 40579715

Mail: sh@xponering.nu